top of page

In je kracht.
Voor, tijdens en na je zwangerschap.

Dit kan iedereen beamen: Het krijgen van een baby is heel bijzondere gebeurtenis. Omdat het zo bijzonder is en flink wat veranderingen met zich mee brengt kan het samen gaan met psychische kwetsbaarheid.
Wanneer jij als ouder denkt behoefte te hebben aan psychologische ondersteuning rondom de zwangerschap: vóór de zwangerschap, tijdens en/of erna dan kan je bij mijn collega Hellen 't Mannetje terecht. Ze is doula, rouwdoula en postpartum doula.

Doula Mamaminded

Hellen is laagdrempelig en zonder verwijzing van de dokter een steunpunt waar je voor hulp terecht kan. Het bieden van emotionele ondersteuning tijdens de periode rond geboorte, ná de geboorte of met verlies. Deze ondersteuning kan bijvoorbeeld alleen al bestaan uit jullie een zetje in de goede richting te geven met de juiste informatie tot uitgebreide begeleiding van een vertrouwd gezicht vanaf de zwangerschap tot na de kraamtijd.

Ouders blijken het toch nog een grote drempel te vinden om aan te kloppen bij een psycholoog of psychiater wanneer ze daar hulp van denken nodig te hebben.

Door in een vroeg stadium aan de slag te gaan met emotionele begeleiding voorkom je mogelijk zoveel erger. Daarnaast bouw je aan een stevige hechtingsrelatie, zelfvertrouwen en voorkom je dat je energie weglekt.
De ervaring leert dat in 1 tot 3 gesprekken zoveel verwarrende gevoelens en gedachten, de goede richting in geleid kunnen worden. Dit alles ten behoeve van het welzijn van jullie hele gezin.

Waar je o.a. bij Hellen voor terecht kan:
* Doula begeleiding

* Miskraam/verlies
* Bevalling en/of trauma tijdens bevalling
* Angsten rondom zwangerschap/geboorte

* Geboorteverhalen

Neem gerust een kijkje op haar pagina voor een breder beeld.
Bij vragen kan je contact opnemen met mij of Hellen. Consulten kunnen eventueel telefonisch gehouden worden, anders in mijn praktijk of in de praktijk van Hellen. 
www.mamaminded.nl

Je bent welkom met elk onderwerp rondom de zwangerschap en geen onderwerp is te simpel of te ingewikkeld.
Samen kom je er krachtiger uit!

bottom of page