top of page

In je kracht.
Voor, tijdens en na je zwangerschap.

Dit kan iedereen beamen: Het krijgen van een baby is heel bijzondere gebeurtenis. Omdat het zo bijzonder is en flink wat veranderingen met zich mee brengt kan het samen gaan met psychische kwetsbaarheid.
Wanneer jij als ouder denkt behoefte te hebben aan psychologische ondersteuning rondom de zwangerschap: vóór de zwangerschap, tijdens en/of erna dan kan je bij mij terecht.

Ouders blijken het toch nog een grote drempel te vinden om aan te kloppen bij een psycholoog of psychiater wanneer ze daar hulp van denken nodig te hebben.

Mijn begeleiding hierin is preventieve coaching rondom de zwangerschap. Ik ben namelijk laagdrempelig en zonder verwijzing van de dokter een steunpunt waar je voor hulp terecht kan. Ik coach en bied emotionele ondersteuning tijdens de periode rond geboorte. Deze ondersteuning kan bijvoorbeeld alleen al bestaan uit jullie een zetje in de goede richting te geven met de juiste informatie.
Eventueel verwijs ik je door naar een van mijn collega's in de geboortezorg omdat je vraag specifieke hulp nodig heeft.
Deze investering voorkomt zoveel erger. Denk aan het voorkomen van postnatale depressies, hechtingsproblemen, relatieproblematiek, blijvende onzekerheid, angst, stress, burn-out, spanningen, onbewust doorgeven van angst etc.
De ervaring leert dat in 1 tot 3 gesprekken zoveel verwarrende gevoelens en gedachten, de goede richting in geleid kunnen worden. Dit alles ten behoeve van het welzijn van jullie hele gezin.

Een greep voorbeelden uit de onderwerpen die besproken kunnen worden:
* Kinderwens
* Miskraam/verlies
* Bevalling en/of trauma tijdens bevalling
* Angsten
* Opvoeding
* Borstvoeding
* Hechting

Je bent welkom met elk onderwerp rondom de zwangerschap en geen onderwerp is te simpel of te ingewikkeld.
Samen kom je er krachtiger uit!

Tarieven

30 min consult - 30€

60 min consult - 55€

''Nieuw leven liefdevol ontvangen''

Natuurlijk bevallen met liefdevolle
doula begeleiding

Een mooie korting als je je via mij aanmeldt voor een doulatraject bij Mamaminded.

bottom of page