top of page

Over mij

Mijn liefde voor zwangerschap, geboorte, baby’s en mild ouderschap volgde na mijn eerste kind. De ervaring die ik mocht beleven zwanger te zijn, te bevallen en moeder te worden hebben mij nóg bewuster en intenser in het leven gezet. Hieruit volgde Draagkracht en de wens andere kinderen en ouders bij te staan in hun reis naar verbinding met zichzelf en hun kind(-eren).

Naast moeder van Noa (’14) en Elias (’21) ben ik Holistisch kindertherapeut en Ecologisch Pedagoog i.o. Tijdens de kind en ouder consulten die ik geef ligt de nadruk op het (familie)systeem en werk ik met tafel opstellingen. Ik geloof erin dat het familiesysteem een diepgaande invloed heeft op wie je bent en hoe je je gedraagt.

Naast opstellingen werk kan je bij mij ook terecht voor zwangerschapsmassage en babymassage lessen. Babyreflexologie zit verworven in de babymassage lessen.
Ben je opzoek naar een Doula of zwangerschapsbegeleiding dan kan je terecht bij mijn lieve collega Hellen.

In mijn praktijk werk ik vanuit een holistische visie, op een aardse en nuchtere manier. Holistische therapie en geneeskunde is gebaseerd op het feit dat er een interactie bestaat tussen lichaam, gevoel, energie en denken. Alles is met elkaar in verbinding en uiteindelijk één geheel. Tijdens consulten behandel ik dan ook niet 'het probleem' maar ga ik samen op onderzoek naar het gehele kind/ouder achter het probleem middels opstellingen werk en holistische methodieken.
 

Niet alleen in mijn werk maar ook in mijn eigen leven voed ik mijn kinderen op holistische wijze op en heb ik een brede kijk op de opvoeding met als uitgangspunt liefdevol in verbinding blijven met mijn gezin en de omgeving.

Mocht je vragen hebben over mij of mijn werk, neem dan gerust contact met mij op :)


Liefs Bouchra

Kindertherapeut

Buikkrampjes

Mijn kleine meid had last van veel buikkrampjes. De babymassage lessen bij Bouchra hebben geholpen om dat te verlichten. Ik leerde over wat ik zelf kon toepassen wanneer ze hier weer last van had. Dit was op sommige momenten een uitkomst. Onwijs bedankt hiervoor, en ik raad je bij iedereen aan die een baby met buikkrampjes heeft.

-Faiza-

Genoten

Ik heb een heerlijke zwangerschapsmassage gehad bij Bouchra van Draagkracht. Ontzettend genoten en zeker een aanrader om naar toe te gaan.

-Carlien

bottom of page