Over mij

Ik ben Bouchra. Moeder van Noa (’14) en Elias (’21). Ik ben holistisch kindertherapeut. En geef naast kind/ouder consulten en zwangerschap consulten ook babymassage lessen en zwangerschapsmassage.
Mijn liefde voor zwangerschap, geboorte, baby’s en mild ouderschap volgde na mijn eerste kind. De ervaring die ik mocht beleven zwanger te zijn, te bevallen en moeder te worden hebben mij nóg bewuster en intenser in het leven gezet. Hieruit volgde Draagkracht en de wens andere kinderen en ouders bij te staan in hun reis naar verbinding met zichzelf en hun kind(-eren).
In mijn praktijk werk ik vanuit een holistische visie. Holistische therapie en geneeskunde is gebaseerd op het feit dat er een interactie bestaat tussen lichaam, gevoel, energie en denken. Alles is met elkaar in verbinding en uiteindelijk één geheel. Tijdens kindertherapie bijvoorbeeld behandel ik dan ook niet 'het probleem' maar ga ik samen op onderzoek naar het gehele kind achter het probleem middels holistische methodieken. Niet alleen in mijn werk maar ook in mijn eigen leven voed ik mijn kinderen op holistische wijze op en heb ik een brede kijk op de opvoeding met als uitgangspunt liefdevol in verbinding blijven met mijn gezin en de omgeving.
Mocht je vragen hebben over mij of mijn werkwijze neem dan gerust contact met mij op.


Liefs Bouchra

IMG_1220_edited_edited.jpg

Familieopstelling

Bouchra is een prettige persoonlijkheid die goed kan luisteren en daarna samenvatten wat haar opvalt tijdens de sessie. Ze geeft advies zonder zich op te dringen en ik heb veel van haar gekregen om over na te denken en mogelijk toe te passen in mijn dagelijks leven.

-Jolande-