top of page

Over mij

Mijn liefde voor zwangerschap, geboorte, baby’s en mild ouderschap volgde na mijn eerste kind. De ervaring die ik mocht beleven zwanger te zijn, te bevallen en moeder te worden hebben mij nóg bewuster en intenser in het leven gezet. Hieruit volgde Draagkracht en de wens andere kinderen en ouders bij te staan in hun reis naar verbinding met zichzelf en hun kind(-eren).

Ik ben holistisch kindertherapeut en moeder van Noa (’14) en Elias (’21). Ik geef naast kind/ouder consulten ook babymassage lessen (waaronder babyreflexologie) en zwangerschapsmassage. Daarnaast kan je via mij ook terecht bij mijn collega Hellen die je bij kan staan als Doula in de zwangerschap.

In mijn praktijk werk ik vanuit een holistische visie, op een aardse en nuchtere manier. Holistische therapie en geneeskunde is gebaseerd op het feit dat er een interactie bestaat tussen lichaam, gevoel, energie en denken. Alles is met elkaar in verbinding en uiteindelijk één geheel. Tijdens kindertherapie bijvoorbeeld behandel ik dan ook niet 'het probleem' maar ga ik samen op onderzoek naar het gehele kind achter het probleem middels holistische methodieken. Niet alleen in mijn werk maar ook in mijn eigen leven voed ik mijn kinderen op holistische wijze op en heb ik een brede kijk op de opvoeding met als uitgangspunt liefdevol in verbinding blijven met mijn gezin en de omgeving.

Mocht je vragen hebben over mij of mijn werkwijze neem dan gerust contact met mij op :)


Liefs Bouchra

IMG_1220_edited_edited.jpg

Buikkrampjes

Mijn kleine meid had last van veel buikkrampjes. De babymassage lessen bij Bouchra hebben geholpen om dat te verlichten. Ik leerde over wat ik zelf kon toepassen wanneer ze hier weer last van had. Dit was op sommige momenten een uitkomst. Onwijs bedankt hiervoor, en ik raad je bij iedereen aan die een baby met buikkrampjes heeft.

-Faiza-

bottom of page