top of page

Ieder kind is uniek.
Er is geen standaard aanpak die voor elk kind goed werkt.

Een kind kan uit balans zijn door een gebeurtenis in zijn leven.


Wat kan ik als holistisch kindertherapeut dan voor je kind en gezin doen?
Wanneer je zorgen/vragen hebt over de opvoeding van je kind en/of merkt dat je kind niet lekker in zijn vel zit dan kan kindercoaching wat betekenen. Mijn taak als coach/therapeut is dat ik met jullie mee kijk, help inzichten op te doen en handvatten mee geef wat jullie samen als gezin kan ondersteunen en helpen. Want opvoeden kan pittig zijn. Het is leuk en bijzonder maar het is vooral ook niet altijd even gemakkelijk.

Een greep uit de hulpvragen:

kinderen die thuis of op school vastlopen, gedrag vertonen waar ouders of omgeving geen raad mee weten, lichamelijke klachten zonder medische reden of moeite hebben met leren.

Je kan bij mij terecht met al deze vragen, problemen en twijfels.

Ik benader alles vanuit een holistische visie. We gaan opzoek naar de oorzaak van 'het probleem' en ik kijk dan naar jullie kind in zijn geheel. Wat bedoel ik daarmee? Ik betrek dan niet alleen de mind maar daarin neem ik het lijf, gevoelens, emoties en denken allemaal mee. Samen doorlopen we een traject wat past bij jullie kind.

Tijdens dit traject, wat kan bestaan uit twee consulten of meer, maak ik gebruik van de volgende holistische methodieken:

  • Therapeutisch tekenen

  • Systemisch Coachen/familieopstellingen

  • Ouder-kind communicatie

  • Meditatie en visualisatie

  • Lichaamswerk/massage

  • Aromatherapie

Voor ouders/verzorgers.

Als ouder kan er in je jeugd veel gebeurd zijn. Je hebt als kind ervaringen opgedaan waarbij je niet begreep wat er gebeurde. Dit kunnen traumatische ervaringen zijn geweest die voor een deel bij je zijn blijven ‘hangen’. En een andere deel groeit verder dan die ervaring. Toch blijft dat deel wat blijft hangen van invloed op je hedendaagse gedrag.
Vanuit je eigen tekorten voed je namelijk ook je eigen kinderen op, met als resultaat dat je je kinderen onbewust pijnen mee geeft die je zelf hebt ervaren. Je kind neemt deze pijn tot zich en zal op geheel eigen wijze uiting geven aan die pijn. De confrontatie van jouw als ouder met het gedrag van je kind is een confrontatie met het kleine kind in jezelf.
-In deze sessie word je als ouder gecoacht in het beeld van je kind-

Kennismaking > Dit gaat vaak telefonisch. Ik vertel over mijn werkwijze en de holistische visie. Wanneer het goed voelt om de samenwerking voort te zetten krijg je een anamnese/intake formulier toegestuurd.

Intake > Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar. We bespreken de hulpvraag, informatie over jullie kind, zijn voorgeschiedenis en inzicht en achtergrond in jullie gezinssituatie.

Investering:

Kennismaking - Gratis en vrijblijvend

Intake - 50€ 

Kind sessie - 60€

Ouder sessie - 60€

-De aromatherapie oliën zijn niet bij de tarieven inbegrepen-

Duur van een intake: 30/60 min
Duur van een sessie: 60/75 min

bottom of page